God Jul och Gott nytt 2016

Rehngruppen önskar er alla vänner i världen en God Jul och ett Gott nytt 2016!

Vi har i år valt att ge en julgåva till Läkare i världen

FSJulhälsning

Diplom RehnGruppen

Gåvan bidrar till att fler utsatta människor får tillgång till hälso- och sjukvård Läkare i Världen är en del av det internationella nätverket Médecins du Monde. Vår t syfte är att hjälpa människor i utsatta situationer, främst genom hälso- och sjukvårdsinsatser. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna och har som utgångspunkt att tillgång till bästa möjliga hälsa är en mänsklig rättighet. Tillsammans driver nätverket 300 hälso- och sjukvårdsprojekt i över 70 länder.

Läkare i Världen driver sedan 1995 en medicinsk klinik där människor som saknar tillgång till sjukvård i Sverige, bland annat EU-migranter, får gratis vård och mediciner. Vår psykosociala mottagning och juridiska rådgivning erbjuder papperslösa människor samtalsstöd och hjälp att driva asylprocesser. Alla läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, jurister, tolkar och psykologer inom Läkare i Världens verksamheter arbetar ideellt. Varje år hjälper vi omkring 1 000 – 1 500 utsatta människor i Sverige med medicinsk vård, psykosocialt stöd och juridisk rådgivning.

Läkare i Världen har ett 90-konto och kontrolleras av svensk insamlingskontroll.

Kontakt

Under mellandagarna når ni oss på 08-120 233 30 eller support@rehngruppen.se. Se våra kontaktuppgifter på http://rehngruppen.se/om-oss/kontaktuppgifter/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *