Om oss på Rehngruppen

Det är kanske inte är så lätt att tro, att man kan bli rosig om kinderna av att lyckas lösa en kunds problem i Office. Men det blir vi, när vi hör en uppgiven stämma i telefonen ”Jag har suttit och trasslat med detta länge, så ringer jag till er och vi löser det på 2 minuter. Jag skulle ha ringt tidigare.”

Vår resa har varit lång och gått parallellt med jätten Microsoft, eller egentligen tidigare, om man ska vara noga. Det började i WordStar, genom WordPerfect, Lotus, sedan Word och till slut till Office paketet.

Först var det utbildning där användare fick hjälp att utforska programmens stora värld. Men vi upplevde att det var många funktioner och finesser som man inte ska behöva lära sig. De borde redan vara klara, när man börjar skriva sina dokument. Utbildning är inte vårt huvudspår längre, men vi har kvar den som en del i helheten.

En marknadschef, som sitter hos en av våra stora kunder, vi har lovat att inte röja hans namn, sa en gång att han klistrade fast postitlappar på sin skärm för att lägga bilder på rätt plats i PowerPoint. Detta blev givetvis ett verktyg, som vi skapade, så vi kunde erbjuda den till fler användare som förmodligen satt med samma problem.

Att se lösningar, möjligheter och att underlätta har alltid varit och är vår ledstjärna. Vi är lyhörda och vänder på tratten. Vi frågar oss ständigt, vad behöver användaren, hur skulle jag vilja ha det själv? Vi vill hjälpa användarna hela vägen fram till en enklare, effektivare vardag. Lösning, utveckling, handledning, utbildning, seminarier, tillämpning, support och användning.

Ingen vill ju sitta och jobba i onödan.

Ha roligt på jobbet, göra det man är bäst på, då blir arbetet festligare och man får tid för annat. Det är nog därför som vi på Rehngruppen har arbetat ihop i mer än 10 år tillsammans.