Rehngruppen blir samarbetspartner med SkabelonDesign

Pressrelease

Rehngruppen AB blir samarbetspartner till och distributör av det danska företaget Skabelondesigns lösningar för MS Office.

SkabelonDesign utvecklar ”Brand Management Tools” i form av mallar och lösningar för Microsoft PowerPoint, Word, Excel och Outlook som gör det lätt att följa företagets visuella identitet och samtidigt effektiviserar arbetet i Microsoft Office.

Produkterna PresentationEngine, WordEngine, ExcelEngine och CorporateSignature har 480 000 användare världen över inom små, medelstora och stora organisationer.

Rehngruppen är specialiserade på och har mer än 10 års erfarenhet av mallar, utveckling, utbildning, support och smarta lösningar i MS Office.

  • ”Den höga tekniska kompetensen hos Rehngruppen och den mångåriga erfarenheten gör att vi får en optimal samarbetspartner nära kunden ” säger Christian Lund-Sørensen, Direktör för affärsutveckling och Partner.
  • ”Som distributör av SkabelonDesigns lösningar får vi ett komplett program som hjälper våra kunder hela vägen med det dagliga arbetet i MS Office” säger Anders Apelgren, VD för Rehngruppen AB.

 

 

Anders Apelgren
Rehngruppen AB

anders@rehngruppen.se
+46 8 120 233 30

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *