Rehngruppen på Ekonomimässan

Mötesplatsen Ekonomi & Företag vänder sig till dig som vill inspireras och få råd och tips kring hur man ytterligare kan effektivisera verksamheten och sin yrkesverksamma vardag. Här möter du relevanta leverantörer, träffar kollegor och håller dig uppdaterad genom en bredd av inspirerande och kunskapsaktuella seminarier. Helt kostnadsfritt.

Du träffar oss i monter F:30, bredvid Business Loungen

Mer om mässan

Hämta ut din fribiljett här
VI VISAR:

PowerPivot och PowerView
Det nya verktyget …ger nya möjligheter att importera data från flera andra system, excelfiler och textfiler samtidigt och därmed skapa rapporter med data från de olika källorna. Verktygen kallas också vlookupdödaren av oss som importerat data och skapat relationer med vlookup-formler.

SUMIFS (SUMMA.OMF)
Har du hittat den nya summa funktionen som kan summera data med flera villkor än den tidigare SUMIF (SUMMA.OM). Mycket användbar när pivottabellerna inte blir som man tänkt sig eller när man vill ersätta DSUM (DSUMMA) som inte går att kopiera så effektivt.

Budget och resultatuppföljningsmodeller
Månatlig budget och resultatuppföljning innebär oft a att man få klippa och klistra data mellan olika kolumner och filer, kopierar formler o s v. Vi visar en metod som innebär att man i stället väljer period och direkt får periodens resultat, YTD och nyckeltal baserade på periodens utfall.

Automatisera med makron VBA
Från ekonomisystemet till månadsrapporten/styrelserapporten med ett knappklick
Från priskalkylmodell till färdigformaterade kundprislistor
Från produktionskostnadsmodell till kostnadsestimat till kund
Från transaktionsdata till Balanced scorecard
Man kommer ganska långt med att spela in makron men vi kan hjälpa dig vidare med support, handledning utveckling och utbildning.

Automatiserad kvartalsrapportering direkt i MS Office
Underlaget till kvartalsrapporter passerar oftast Excel. Vi har verktygen som gör ditt arbete lättare. Kom så visar vi hur det fungerar.
Utmaningen är att slippa så mycket manuell inmatning och redigering som möjligt. Det ska gå snabbt, vara kostnadseffektivt men samtidigt uppfylla ledningens/IR-avdelningen krav på utseende och grafisk profil.
Vi har skapat många rapporter där man inte kan tro att det faktiskt är Excel, Word och PDF hela vägen.
Ett verktyg för att automatisera processen från ekonomisystem, till Excel och vidare till Word och Powerpoint.

Diagrammallar och färgteman
Spar tid och förbättra resultatet. Med diagrammallar och ett färgtema så kan alla skapa snygga diagram med rätt färg och form med några klick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *