Seminarier

2015-04-23 Excelseminarium 01Excelseminarium för Piraya

23 april 2015

Torsdagen den 23 april anordnade vi Excelseminarium för Piraya (nätverk för produktionsledare inom reklambranschen). Anders Apelgren var föredragshållare och bjöd på inspirerande seminarium för dem som arbetar som projekt- eller produktionsledare och vill bli bättre på att använda Excel. När inbjudan gick ut fick vi så många svar att alla som var intresserade fick inte plats på frukostseminariet och kölistan växte fort. Därför ordnade vi helt sonika ett lunchseminarium också.

2013-04-26Inspirationsseminarier i Excel

16 oktober 2014

En dag fylld med kostnadsfria seminarier i Excel. Vi pratade bland annat om PowerPivot, automatiskt hämtning ur tabeller, makron och VBA, och diagram och färgteman. Man hade också möjlighet att ställa frågor till våra Excel-experter.

 

2013-04-26Favorit i repris

26 april 2013

Vi körde vårat populära Windows 8, Office 2013 och Excelseminarium en gång till. Eftersom det var så många som efterfrågade det igen. Det var roligt att ha så många hos oss. Deltagarna fick återigen ta del av Tips och trix och inspiration och chans att ställa egna frågor till Experter inom Microsoft Office 2013 och i Excel.

MSOffice2013(1024)Excelseminarium

19 september 2012

Vi bjöd på en dag full av
inspiration och vi visade inte bara siffror och formler utan även hur man gör snygga rapporter och diagram för presentationer. Det blev många smarta funktioner och lösningar där vi även visade några av våra verktyg i Excel. Vi smakade även på nya Windows 8 och Office2013.

Seminarium PPTPowerPointseminarium

26 april 2012

Många fina presentationer har vi gjort genom åren och nu fick vi tillfälle att visa några i PowerPoint. Deltagarna fick också användartips, hur man på bästa sätt kan skapa bra presentationer. Vi visade också hur Atrium Ljungberg löst tillgängligheten till sina presenationer med hjälp av QuickSlideBuilder. Även SEB inspirerade med sin nya bildbank.

deltagareKeynote frukostseminarium

Den 29 maj 2012

Vi visade olika sätt att på ett enkelt sätt använda Keynote och att kunna nyttja de olika verktygen och teknikerna för att få enhetliga presentationer. Vi gick igenom olika former, bilder och hur man gjorde med ljud och bild. Keynote vs PowerPoint var också en av de viktiga ingredienserna i vårt seminarium. Under och efter fick deltagarna givetvis komma med egna frågor.